Munka az adatvagyonnal, GIS intergálása BIM-be!

Amikor a közösségek infrastruktúrájának fejlesztéséről és javításáról van szó, az olyan technológiák, mint a térinformatikai rendszerek (GIS), a CAD és a BIM alapvető fontosságúak. Az elmúlt pár évben az optimális infrastruktúra-tervezés biztosítása érdekében egyre inkább előtérbe került az ezen technológiai platformok közötti nagyobb szinergia megvalósítása. Különösen pedig a GIS és a BIM technológiák közötti szorosabb integráció optimalizált terveket, gyorsabb projektjóváhagyásokat, alacsonyabb költségeket, intelligensebb városokat és rugalmasabb infrastruktúrákat eredményez.

A legnagyobb érték egy szervezet tulajdonában, az előállított adat. Legtöbbször éveken, évtizedeken keresztül gyűjtögetett, milliárdokért előállított adatvagyonról van szó. A szakemberek feladata korábban az volt, hogy a papír alapú materiálisan létrejött adatból valamilyen módon, a lehető legkisebb adatvesztés, és pontosságcsökkenés nélkül digitális adatot állítsanak elő. De sajnos, vagy szerencsére a technológiai fejlődés itt nem állt meg. A mai kor feladata, hogy a korábban létrejött és azóta folyamatosan használt, bővített digitális állományokból jól strukturált, könnyen és gyorsan szerkeszthető, elemezhető, és a BIM számára is olvasható adatot állítsunk elő.

Vegyen részt 2022. október 27-én 10 órától online szakmai előadásunkon, ahol ennek a folyamatnak a különböző szintű lehetőségeit fogjuk megvizsgálni és bemutatni, az AutoCAD Map 3D-től kezdve a QGIS-en át az FME-ig!

Előadóink: Szász Emese és Pálinkás Márk

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküldhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült az eseményről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb újdonságokról, promóciókról és szakmai blog anyagainkról.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser